Krátké ohlédnutí
Po čase jsem si našel chvíli, abych
se zase ohlédl za uplynulými týdny. Během nich se toho událo opravdu hodně.
Návštěvnost blogu poskočila a já jsem byl náhle zasypán e-maily, na které
odpovídám dosud. Zájem o testování AnaPuru se stále zvedá a já jsem rád, že
tenhle osobní experiment zaznamenává tak bouřlivé reakce. Nebudu lhát, že
některé reakce nejsou negativní nebo pohoršené, ale tak to tak bývá asi s
každou novinkou. Jak se říká, po válce taky nikdo nechápal, proč by měl žvýkat
americkou žvejku, když není k jídlu.
Kromě různých dotazů na výrobu,
suroviny nebo porovnání se Soylentem nebo Joylentem se množí také otázky
ohledně vývoje projektu. Status je tedy takový, že spuštění FCB stránek se
dočkáte v následujících dnech. Po novém roce přijde na řadu příprava webu. Se
současnými kapacitami to všechno sice chvíli trvá, ale nespornou prioritou je
stále výroba a vývoj AnaPuru. Brzy se tedy můžete těšit na pár zajímavých
novinek a inovací.
Prozatím se s vámi můžu podělit o
nové profi fotky AnaPuru (to je to zelený v tý skleničce) a surovin, které
nafotil a připravil Radek Holan (radoslavholan.cz). Enjoy
Jinak nová emailová adresa pro
všechny AnaPuristy je nyní AnaPurinfo@gmail.com. Zatím stále nabízím AnaPur
neoficiálně zájemcům přes e-mail (ano vím, že je to dost blbá cesta, ale zatím
je jediná možná).
Výběr některých surovin "nového" AnaPuru |
AnaPur má zelenou barvu hlavně díky obsahu Chlorelly, Spiruliny, ... |
... Kopřivy, Mladého Ječmene a Zeleného Čaje |
Žádné komentáře:
Okomentovat