pátek 26. prosince 2014

Krátké ohlédnutí



Krátké ohlédnutí

 

Po čase jsem si našel chvíli, abych se zase ohlédl za uplynulými týdny. Během nich se toho událo opravdu hodně. Návštěvnost blogu poskočila a já jsem byl náhle zasypán e-maily, na které odpovídám dosud. Zájem o testování AnaPuru se stále zvedá a já jsem rád, že tenhle osobní experiment zaznamenává tak bouřlivé reakce. Nebudu lhát, že některé reakce nejsou negativní nebo pohoršené, ale tak to tak bývá asi s každou novinkou. Jak se říká, po válce taky nikdo nechápal, proč by měl žvýkat americkou žvejku, když není k jídlu. 


Kromě různých dotazů na výrobu, suroviny nebo porovnání se Soylentem nebo Joylentem se množí také otázky ohledně vývoje projektu. Status je tedy takový, že spuštění FCB stránek se dočkáte v následujících dnech. Po novém roce přijde na řadu příprava webu. Se současnými kapacitami to všechno sice chvíli trvá, ale nespornou prioritou je stále výroba a vývoj AnaPuru. Brzy se tedy můžete těšit na pár zajímavých novinek a inovací.


Prozatím se s vámi můžu podělit o nové profi fotky AnaPuru (to je to zelený v tý skleničce) a surovin, které nafotil a připravil Radek Holan (radoslavholan.cz). Enjoy


Jinak nová emailová adresa pro všechny AnaPuristy je nyní AnaPurinfo@gmail.com. Zatím stále nabízím AnaPur neoficiálně zájemcům přes e-mail (ano vím, že je to dost blbá cesta, ale zatím je jediná možná).

Výběr některých surovin "nového" AnaPuru
 
AnaPur má zelenou barvu hlavně díky obsahu Chlorelly, Spiruliny, ...

... Kopřivy, Mladého Ječmene a Zeleného Čaje




Žádné komentáře:

Okomentovat