sobota 4. dubna 2015

Aktuálně

Pořád se něco děje

  

Po delší odmlce zase přidávám krátký příspěvek o aktuálním dění ohledně projektu AnaPur. Testovačů už je opravdu dost a dostávám zatím jen samou konstruktivní a vesměs pozitivní zpětnou vazbu. Díky požadavkům mnohých AnaPuristů mám mnoho nových postupů a řešení, která se do receptu a produktu buď již implementovala, nebo je testuji. Nápadů je prostě hromada a postupně se pokusím vyhovět všem nárokům, které na AnaPur kladete.
 
Příchutě
Klasická oříškovo-ovesná chuť nemusí všem vyhovovat, a proto jsou s ohledem na zachování přírodních surovin nyní ve stálé nabídce některé nové příchutě: kakao, chilli, skořice a jahoda, která je doplněna samozřejmě z opravdových jahod, mrazem vysušených. Fun fact:  protože je cca 90% hmotnosti jahod tvořeno vodou, najdete v jednom jahodovém AnaPuru ekvivalent 200g jahod.
 
Alergeny
Dostávám také dotazy ohledně alergenů a jejich možného vyloučení z AnaPuru. O alergenech napíšu brzy další příspěvek, ale co se týče výroby AnaPuru kompletně bez alergenů, to vzhledem k jeho složení nebude prozatím možné. Oříšky, sušené ovoce a byliny do AnaPuru jednoduše patří a nahrazování přírodních surovin „super-čistými“ nebo dokonce syntetickými přísadami nebo vitamíny není dlouhodobě nic zdravého.
 
Nové recepty
Stále jsou také v testovacím procesu některé nové recepty a varianty na nové „odrůdy“ AnaPuru. Až bude jejich podoba finální a vyzkoušená, určitě se tu o ni podělím. AnaPur s upravenými kalorickými hodnotami pro sportovce nebo naopak pro drobnější Anapuristky mám také v hledáčku, avšak současná výrobní kapacita a poptávka mi umožňují stabilně nabízet zatím klasickou 2000 kcal verzi.
 
Ale nebojte, až vás bude víc a místo továren Agrofertu zde budou výrobny AnaPuru, portfolio bude určitě mnohem širší :).

Pokud byste měli další připomínku ke složení, tip na novou příchuť nebo byste chtěli AnaPur vyzkoušet, pište na AnaPurinfo@gmail.com

Kopřiva je výborným zdrojem vápníku. Sušené rozemleté listy jsou jednou z důležitých přísad AnaPuru

Žádné komentáře:

Okomentovat